Medlemsbloggen

Pinse på Seilerhytta

28. May 2012   |   tmelsa@online.no

Pinsa ble veldig bra både på Moldefjoren og ute på Romsdalskysten. Blå himmel, sol og varme inne i fjorden, mens ute på kysten var det nok noe kjøligere i nordavinden. Flere av seilforeningens båter la turen ut på øyene, men mange holdt seg inne i fjorden fordi de ville nyte varmen i tillegg! Og varm og godt var det. Mange seilbåter tok turen til seilerhytta og det var en samling av fra de helt små til de noe "eldre" seilerne. Alle så ut til og storkose seg i sola. Ungdommene spilte kort på brygga, kjørte gummibåt osv. Søndag kveld slo været om og det ble kjølig og enkelte regnbyger. De fleste drog da hjem, men noen standhaftige trakk seg inn fra yttre strøk og lå på seilerhytta også mandag 2. pinsedag.