Seilsportsliga 2019

Regattakomiteen vil oppfordre interesserte medlemmer av Molde Seilforening om å melde sin interesse for å delta i Seilsportligaen og km i Ålesund.

Seilsportligaen er en nasjonal liga hvor Molde Seilforening deltar i 1. divisjon (nivå 2).

Medlemmer som ønsker å delta må beherske båten godt, bør vise interesse gjennom deltagelse i lokale regattaer/lokal seilsportliga på mandager og inneha kompetanse til å delta på dette nivået.

Det er et mål og rekerutere inn nye deltagere for å fremme interessen for seiling. Det er også et mål om å beholde plassen i divisjonen. Om vi «rykker ned» vil vi ikke kunne delta i Seilsportligaen i 2020.

Seilsportligaen har sørget for at opp mot 30 medlemmer av MS har deltatt i nasjonal regatta.

Det viser seg at det ofte vil være grupper som melder som på som et team. Om det blir mange om beinet for deltagelse (antall/mange på samme helg) vil Regattakomiteen sammen med styret i Molde Seilforening prioritere hvem som deltar.

Terskelen for å delta vil være lavere i Ålesund hvor det arrangeres KM første helga i juni. Vi håper MS kan stille med mange lag i det arrangementet. Vi håper at Molde Seilforening vil vise både bredde og topp i dette arrangementet.  Ålesund Seilforening har satt et tak på 18 lag. Påmelding ligger åpen på manage2sail.

Meld interesse for Seilsportligaen til leder av regatta, Bjørnar Ness på nessbjornar@gmail.com.

Regattakomiteen.

«September 2019»