Molde Seilforening har Norges kuleste jollepark!

17. Jun 2011
Jolle

Molde Seilforening har i forkant av denne sesongen gjort den største jolleinvesteringen i fylket gjennom tidene. Takket være våre støttespillere har Molde Seilforening nå landets kuleste jollepark!

Fremtidens seilere har fått tildelt "sine" nye Optimistjoller!

Molde Seilforening kan nå tilby en flåte av flunkende nye treningsjoller til alle på seilskolen. Et entusiastisk trener-team og driftige foreldre bidrar også til at seilgleden spres til en ny generasjon seilere. Odd Roar Lange forteller at de nå har venteliste av barn som ønsker å seile!

Takket være støtte fra Oshaug Metall, ankommer det i skrivende stund 3 splitter nye RS Feva joller. RS Feva er en en sprek to-manns jolle med storseil, fokk og asymmetrisk spinnaker og passer til de som er litt for gamle til optimistjolla.

Det skal bli moro å følge denne gjengen gjennom sesongen. De som har lyst å komme å se de nye seilerne i aksjon, kan ta turen til Lubbenes på mandager kl 18! Evt kan du se flere bilder på Molde Seilforenings Facebook side

«Februar 2019»

• onsdagskafe