Bli med på å tracke V9!

19. Jun 2014
To båter testet ut gratisprogrammet RaceQs på V8. Nå håper vi alle deltakende båter blir med på å tracke V9!

Erfaringene med RaceQs fra V8 er udelt positive. Det er gratis, enkelt og har fantastiske muligheter.

SE EKSEMPELFIL FRA V8 HER. Virker ikke på moblie enheter. Det er et opptak av Jyplingen og NiniRoll som prøvde ut raceqs. Fila som nå ligger ute har enda flere funksjoner inne enn den som først ble lagt ut.

Slik går du frem:

- Last ned appen RaceQS på din Apple eller Android bærbare enhet.

- Registrer deg og båten i appen

- Du er nå klar til å tracke

- Du kan stille inn appen til å starte tracking automatisk onsdag kl 18:50.

- Velger du liveview kan tilskuere på land følge med live, men det bruker mer strøm. I kun opptak bruker appen lite strøm.

- Legg telefonen plant. Den kan ligge inne i båten. Ligger tlf plant registreres helningen på båten.

- Etter regattaen stopper du trackingen

- Velg "Upload track".

- For å se Replay, må du logge deg på nettsiden Raceqs.com.

- Når du er kommet inn vil du finne et opptak av regattaen.

- Programmet legger også automatisk til alle andre deltakere som har startet appen i det samme området til samme tid.

- Nå kan du starte med å utforske programmet! Du finner også mange tips på raceqs.com.

- Startlinje og merke som vises i grafikken på den utlagte fila er lagt til i etterkant med knappen "Set Up" i nedre høyre hjørne. Det kan det være lurt å gjøre for å få frem VMG, avstander mellom båter og vindretning. Programmet fant automatisk ut at vi hadde lensestart på V8.

- Blir mest ryddig om kun en telefon tracker i hver båt.

Flere båter fikk spørsmål om å teste ut programemt på V8. Erfaringen var at det fungerte utmerket, bare man tar med seg den jakka telefonen ligger i, registrerer seg og husker å stille inn telefonen på opptak kl 18:50.

Gleder meg allerede til Havnekafeen etter V9! Da har vi forhåpentligvis tracking på 15+ båter!

Lykke til!

Mvh,