Få FRI tilgang til 80 utgaver av SEILmagasinet

18. Mar 2015
Som seilforeningsmedlem får du nå fri tilgang til den nye SEILmagasinet-appen i to måneder.

SEILmagasinet er nå å finne i App Store og Google Play med utgaver tilbake til starten av 2006.

Det betyr at du nå kan søke opp alle artikler som er blitt skrevet i SEILmagasinet fra 2006. Tester av båter og utstyr, trimmetips, turforslag og havnebeskrivelser, Gjør-Det-Selv-artikler, langturberetninger og artikler om navigasjon og sjømannskap: Det meste du trenger å vite om seiling kan du nå enkelt søke opp i den nye SEILmagasinet-appen.

Aldri har det vært enklere å holde seg oppdatert om seiling. I løpet av året kommer også SEILmagasinet med nye nettsider med en rekke fordeler for abonnentene.

Slik gjør du: Last ned appen på ditt lesebrett eller din mobiltelefon ved å gå til App Store (iPad/iPhone) eller Google Play (Android) . Deretter logger du deg inn med epostadressen din, og du har fri tilgang til bladarkivet i to måneder.

Ta kontakt med kundeservice@seilmagasinet.no om du ønsker hjelp til innlogging. (Du må logge inn med samme epostadresse som vi har registrert hos oss).

Hilsen Morten Jensen, redaktør

«Februar 2019»