V7: Nye seilere på rekka! OPPDATERT MED NYE BILDER!!

V7: Nye seilere på rekka! OPPDATERT MED NYE BILDER!!

10. Jun 2015
Regatta
Nybegynnerne fra seilkurset fikk en flott start på livet som seilere! Liten kuling fra nordvest, sjø og rengsprøyt, ble en klart godkjent dåp, særlig med tanke på at de seilte i de minste båtene. Sixpack hadde med tre nye seilere og Nini Roll en. Takk til disse teamene som nok har gitt en opplevelse for livet til disse seilerne. I klasse A vant Lurie. Jolly Yacht vant klasse B og Jyplingen klasse U.

Det ble seilt på bane 2 til Mekgrunna. Det så ut som de båtene som gikk ut høyt på linja, og som greide å holde god høyde fikk ytterligere høyde i form av liftere etter hvert. Det så også ut som de båtene som seilte nord for Moldeholmen tjente godt på dette i forhold til de som seilte på sørsiden. 

Etter Reknesmoloen ble det noe mer motsjø og stamping for de minste båtene. Nini Roll hadde bemerkelsesverdig heng på de langt større båtene på kryssen.Lurie seilte også godt og var langt fremme ved runding Mekgrunna. En båt hindret også Lurie like før runding. Husk å legge inn litt marginer, særlig under slike forhold. 

Katamaranen Nagelfare rundet først, med Jyplingen noe bak. 

Etter runding heiste de fleste spinnaker, og det ble nok satt sesongfartsrekorder i mange båter i dag! Jyplingen logget vel 13 knop på det meste. Nagelfare nærmet seg kanskje 20 tallet?!

De nye seilerne virket også å være svært fornøyd med dagens seilas! Flere ønsker å være med fremover, så det er bare å ta kontakt med regattakomiteen, så kan vi formidle kontakt. 

En svært morsom regatta med skikkelig vind og mange nye seilere på fjorden! Ikke minst var dette en fin gjennomkjøring for de som skal seile InterCity regattaen til helga. 

Resultater:

Klasser

Overall

Galleriet vil etterhvert bli oppdatert med flotte bilder av Rolf Magerøy.

Bilder


Email facebook twitter LinkedIn

Logg inn

Kalender

«Januar 2019»

ManTirOnsTorFreLørSøn
123456
78910111213
141516
  • onsdagskafe
1718
  • jollesamling Fjærestua
19
  • jollesamling Fjærestua
20
212223
  • onsdagskafe
24252627
282930
  • Årsmøte i Molde Seilforening
31

onsdagskafe 16 Januar

jollesamling Fjærestua 18 Januar til 19 Januar

onsdagskafe 23 Januar