Furia II, Håp og Jyplingen seriemestere!

Furia II, Håp og Jyplingen seriemestere!

14. Oct 2015
Regatta
Høydramatisk avslutning på Høstserien under svært lite dramatiske forhold. Det var akkurat tilstrekkelig vind til at Kjell Fostervold fikk sendt båtene avgårde på en runde til Marinabøya. Den som taklet forholdene best av alle var Mistress med Jarl Rønning som seilte inn til en solid seier overall! I høstserien sammnelagt og overall var det svært jevnt mellom Jyplingen, Håp og Furia II før kveldens regatta, men Furia II stakk til slutt av med seieren!

Mistress fant vind langs land og seilte inn til en solid seier overall! Mistress har meget bra deltakelse på regatta, men bruker ikke vanligvis å være helt i toppen. Denne gangen klaffet alt, og vi gratulerer Mistress med seieren. Håper dettte gav motivasjon til videre satsning neste år.

I de tre ulike klassene var det lite spenning ifht sammanlagtresultatet før dagens regatta, og Furia II, Jyplingen og Håp holdt sine posisjoner på topp i serien. I klasse U vant Sixpack! Kjekt at Are Haslund fikk avsluttet sin siste regatta i Molde med seier! Vi ønsker han lykke til med videre seiling i Arendal, og takker for meget bra innsats i regattakomiteen!

 

Overallseieren i høstserien gikk til Furia II! Furia II har hatt en flott formstigning i løpet av sesongen og fikk til slutt en fortjent seier i Høstserien. De har vært et dedikert team nå i flere år,de er godt samkjørte og de har tydelig funnet ut av Expresstrimmen! Gratulerer med en vel fortjent seier! Gratulerer også til Håp som kapret andreplassen ett poeng foran Jyplingen! Morten Devold har gjennom sesongen hatt med seg flere unge Laserseilere, og det er et initiativ som regattakomiteen setter meget stor pris på. Vi ønsker flere små med på storbåtseiling!  

 

Etter regattaen var det samling på Havnekafeen med kaffe, vafler og oppsummering av sesongen! Det kom mange god innspill som regattakomiteen skal ta med seg inn i arbeidet med planlegging av sesongen 2016! 

Resultater:

- Klasser

- Overall

- Sesongpokalen når en regatta (Høststormen) gjenstår


Email facebook twitter LinkedIn

Logg inn

Kalender

«Februar 2019»

ManTirOnsTorFreLørSøn
123
456
  • onsdagskafe
  • Fjærestua utleid
78910
1112
  • Fjærestua møte storbåt
13
  • onsdagskafe
141516
  • jollesamling Fjærestua
17
  • jollesamling Fjærestua
18192021
  • Norge om babord: Magne Klann
2223
  • Årsfest i Molde Seilforening
24
  • Årsfest i Molde Seilforening
2526
  • Fjærestua utleid 15.00-20.00
2728

onsdagskafe 6 Februar

onsdagskafe 13 Februar

jollesamling Fjærestua 16 Februar til 17 Februar

Årsfest i Molde Seilforening 23 Februar til 24 Februar

Facebook

Laster inn siste nytt

@moldeseilforening