Høst"stormen".

Høst"stormen".

17. Oct 2015
Regatta
Sixpack gjorde en taktisk genistrek da de like etter runding Gullaugflua valgte å seile langs nordsiden av fjorden. Der sneik de seg forbi Nini Roll og sikret seieren overall! Håp vant klasse B og Furia II vant klasse A. Selv om Furia II kom på plassen før Jyplingen overall, sikret Jyplingen seieren i Sesongpokalen.

Løpet som ble seilt var Fjærestua - Gullaugflua - Fjærestua (avkortet). Før start blåste det en østlig lett bris. Definitivt nok til å starte p, og Chili Peppers, Nini Roll og Arius kom godt ut. Vinden varte helt til midtveis på første legg. Derfra og til Gullaug ble det mye driving, men heldigvis riktig vei. Jyplingen fikk utnyttet et lite blaff for spinnaker, som førte til at de nådde flua først. Chili Peppers fikk problemer med en kraftig strøm ved merket og måtte starte motor for å ikke drive på. De gikk seg klar og tok straff.

 

Bakfra kom de lavere ratede båtene for spinnaker på en fin sørvestavind. Nini Roll rundet like før Sixpack. Etter runding valgte Nini Roll å slå mot Bolsøya der vinden kom fra. Sixpack valgte nordsiden av fjorden. Dette valget ble nøkkelen til Sixpack sin seier! Etter runding Gullaug var Oter'n i ryggen på Furia II. Furia II må ha seilt bra, for Oter'n ble etter hvert hektet av. Furia II gikk nok for seier i dag, som var nødvendig for å vinne Sesongpokalen, men Sixpacks fantomkryss ødela den muligheten! 

 

Håp lå godt fremme i sin klasse hele løpet og vant sin klasse.

 

Det siste legget hadde vestlig vind for nesten alle båtene, men den var gradvis avtakende for de siste. Oter'n var den som fikk vindstilla sterkest og måtte virkelig slite i vindstilla inn mot mål.   

Furia II, Håp og Sixpack ble klassevinnere. Sixpack vant overall. Gratulerer!

 

Sesongpokalen for 2015 går også i år til Jyplingen! Furia II kom på andre og Sixpack på tredje.

 

Vi takker Are Haslund og Trygve Bjørlo for regattaansvaret de tok på seg i dag!

 

Ha en fin dvale, og velkommen til mange fine regattaer i 2016!

 

Resultater:

- Klasser

- Overall

- Sesongpokalen

Se Tracking her


Email facebook twitter LinkedIn

Logg inn

Kalender

«Januar 2020»

ManTirOnsTorFreLørSøn
12345
6789101112
1314151617
  • Fjærestua utleid
18
  • Fjærestua utleid
19
  • Fjærestua utleid
20212223242526
2728293031
  • Fjærestua utleid
  • Fjærestua utleid

Fjærestua utleid 17 Januar til 19 Januar

Diskusjonsforum

@moldeseilforening