Til alle medlemmer

11. Dec 2015
Etter krav fra Norges Idrettsforbund, må alle klubber gå over til et medlemsregister som NIF godkjenner, og dette må skje i løpet av 2016. Det er da naturlig å velge KlubbAdmin som er NIF sitt eget system.

I vårt gamle medlemsregister er det en del personer som ikke har registrert mailadresse, og noen andre er kanskje feil.  Det mangler også fødselsdato på mange medlemmer, og i slike tilfeller har det blitt lagt inn fiktive datoer.

En del av dere har nylig fått en mail fra NIF med overskrift Velkommen til Min Idrett.

Vi ønsker at dere går inn på lenken som står i mailen fra NIF og verifiserer opplysningene. For å få til dette må dere etablere et brukernavn og passord, og logge dere inn for å oppdatere opplysningene.

Hvis dere synes dette blir for omfattende, kan dere bare sende de riktige opplysningene til heidi.oterhals@gmail.com så skal vi sørge for at registeret blir komplett og oppdatert.

For de som ikke har fått mail fra NIF (Velkommen til Min Idrett), ber vi om at dere sender etterspurte opplysninger til  heidi.oterhals@gmail.com , så skal vi også for dere få lagt inn de manglende opplysningene.

Vi må ha følgende opplysninger for samtlige medlemmer:

Fornavn

Etternavn

Postnr

Poststed

Fødselsdato

Ta gjerne kontakt om noe er uklart. Jeg kan også treffes på telefon 911 54 001.

Heidi Oterhals

«Mars 2019»

• infomøte J70 fjærestua
  • onsdagskafe
  • Fjærestua opptatt, regattakomm.
1920
  • onsdagskafe m/info om startprosedyre
  • jollesamling Fjærestua
  • jollesamling Fjærestua