V6: med nye seilere på startlinjen

7. Jun 2016
Med vind fra NØ ble bane 4 valgt med to runder, dette for å få en fin kryss etter runding Bollan.

9 båter på startlinjen og flotte forhold, som tidvis så ut til å dreie mer mot øst er stikkord for dagens regatta. Med såpass kort løp og flere runder er det viktig å være raskt oppe med spinnaker, samt at båthåndteringen må sitte for å hevde seg i toppen. Dette mestret både Furia II og Nini Roll meget godt, og endte med seier i sine klasser.

Ekstra hyggelig er det å se nye båter stille til start i onsdagsregattaene. Eivind Farstad med sin flotte nyinnkjøpte Sun Odyssey 45 var med på sin første regatta for året, vi håper de blir fast innslag på regattabanen framover.

Resultater fra dagens regatta finner du HER.

Bilder fra dagens regatta HER. (Det er for øyeblikket problemer med opplastingen av bilder på hjemmesiden, men bilder kommer når problemet er løst. I mellomtiden kan du se noen av bildene på siden til Oter'n)

Mats Kirkeland

«Februar 2019»