SeilUT sprer seg - Nesodden og Kristiansund lager egne opplegg

2. Mar 2018
Turer
Nesodden Seilforening kjører i gang sitt eget SeilUt-opplegg etter mønster fra Molde Seilforening. Kristiansunds Seilforening lanserer også tilsvarende opplegg.

Etter omtaler i Seilmagasinet og på www.seiling.no vil Nesodden Seilforening og Kristiansunds Seilforening i 2018 kjøre i gang et opplegg tilsvarende det vi har hatt i Molde Seilforening i 2017.

Vi synes det er flott at konseptet har skapt interesse blant seilforeninger i andre deler av landet, og ønsker Nesodden Seilforening og Kristiansunds Seilforening lykke til med turseilingen i 2018. Vi har vært i kontakt med begge foreninger, og de er svært begeistret og entusiastisk til det vi har satt i gang.

Det gleder oss at det ser ut som dette kan spre seg enda mer i tiden som kommer.

Når det gjelder Molde Seilforening vil det komme et eget opplegg for 2018 når sesongen nærmer seg. Det vil bli noen mindre justeringer og presiseringer i opplegget, men det blir stort sett over samme lest som i 2017.

En lenke til Nesodden Seilforenings invitasjon finner du her.

Lenke til Kristiansundes Seilforening finner du her.