Intercity 2018

4. Jun 2018
Ålesunds Seilforening ønsker velkommen til Intercity-seilas lørdag 9.juni og kretsmesterskap for NOR Rating 10. juni.

Som vanlig blir det arrangert InterCity-seilas lørdagen den andre helgen i juni. I år går starten i Molde og det er målgang i Ålesund. Nytt av året er at InterCity inngår som en del av kretsmesterskapet for NOR Rating og vil benyttes som distanseseilas. KM fortsetter søndag 10. juni med baneseilaser på Valderhaugfjorden.

Etter seilingen lørdag blir det tradisjon tro seilermiddag på Seilerhytta på Gåsholmen. Ålesunds Seilforenings havneanlegg på Gåsholmen stilles til disposisjon for deltagerne under arrangementet, og havneleie er inkludert i startkontingenten.

Vi håper så mange som mulig fra alle foreninger i fylket stiller opp for å gjøre opp om premier, heder og ære!

Det vil være egen turklasse for de som ikke har målebrev men likevel ønsker å delta.

Link til PÅMELDING

Link til SEILINGSBESTEMMELSER