Seilsportsliga i Molde

15. Jul 2018
Nå er det klart for Norsk Seilsportsliga i Molde kommende helg (20. - 22. Juli)!

Les mer om Norsk Seilsportsliga her: http://www.seilsportsliga.no/index.php/nb-no/

Følg hva som skjer i Norsk Seilsportsliga her: https://www.facebook.com/seilsportsliga/

Det er planlagt direkte TV sending på Facebook lørdag kl 13.

Scandic Seilet Hotell blir base og all seiling blir like utenfor om forholdene tillater det.

130 av landets fremste seilere kommer til Molde sammen med et regattaarrangørkorps fra Norges Seilforbund.

Molde Seilforening stiller med to lag i førstedivisjon (andre nivå). Lag 1: Thomas Hjertø, Kristian Bachmann, Geir Berg Oshaug og Peder Oterhals Bachmann. Lag 2: Cecilie Wold, Vidar Skaar, Bjørnar Ness og Ida Skaar.

Molde Seilforening har ansvaret for landarrangementet, for sikkerheten ifht nyttetrafikk, og for å assistere NSF med dommere og baneleggere. Det seiles med 10 stk J70. Seilsport Moldes to båter vil også bli brukt. 4 av båtene til Norges Seilforbund er allerede ankommet og står ved Fjærestua. Resten av båtene ankommer og sjøsettes ila uka.

Dere vil få mye nyttig informasjon om arrangementet i en innleggsavis til Romsdals Budstikke som kommer på torsdag.

Det er en stor gjeng fra Molde Seilforening som har arbeidet aktivt med planlegging lenge nå, men vi tar gjerne imot mer hjelp om du har anledning. Møt gjerne opp på planleggingsmøte på Fjærestua søndag 14.07, kl 20, eller ta kontakt med noen av de som er listet opp i arrangementskomiteen.

Det er også veldig kjekt om dere stiller som publikum denne helga. Det legges stor vekt på at dette skal være publikumsvennlig seiling. Seiling nært land og konstant bytting av mannskap medfører mange seilere på land til enhver tid. Dette blir en stor happening for Molde Seilforening som du ikke vil gå glipp av!

Til deltakerne:

- All informasjon om det sportslige skal være tilgjengelig her.

- Overnatting: Kontakt Magnus Hedemark. magnus@saillogic.com

- Trening: Vi legger ut noen rundingsmerker og baneavgrensingsmerker. Treningstid bestilles her

- De som kommer med egen bobåt:

Reknes gjestehavn er like ved regattaområdet.Det er Jazzfestival og det blir dessverre meget trangt om plassen i denne havna. Alternativet er Tøndergård gjestehavn som ligger øst for sentrum. Her er det som regel plass. Avstand til regattaområdet er 3,5 km. RIB'er skal oppbevares på Fjærestua like i nærheten når de ikke er i bruk. Det kan derfor ordne seg med rib skyss frem og tilbake fra denne havna. Molde Seilforening har en Seilerhytte på Hjertøya ikke langt fra regattaområdet, men denne har vi fast utleie av til Moldejazz til lørdag, og den er dessverre ikke tilgjengelig.

Hjertelig velkommen til Norsk Seilsportsliga Molde!

Program:

Fredag 20.07: trening