Ungdom for full fart inn i J70 satsningen!

15. Oct 2018
Selv om farten på seilingen var noe lav i dag, er det tydelig at det er bra fart på jollegruppen og interessen for J70 seiling blant ungdommene våre. Hele 10 ungdommer med relativ lik fordeling av jenter og gutter møtte til J70 intro i dag.

Etter et kort kurs med Geir Oterhals i den ene båten og Kjell Gunnar Rød i den andre, var ungdommene klare til å seile båtene selv. Og det klarte de utmerket. Her skal det ikke mye trening til før gamlingene blir knust av ungdommene, er vi redd.

Det blir flere J70 seilingstreff for ungdommene fremover! I dette tilfellet var det Seilsport Molde AS som inviterte ungdommene på J70 seiling. Til neste sesong kan alle medlemmer i MS få mulighet til å benytte J70 foreningsbåter som nå skal kjøpes inn (vedtak på ekstraordinært medlemsmøte i går).

Flere bilder og videoer på Facebook

Hilsen,

Jolleutvalget