SeilUt - Status pr. 1. mai 2019

1. May 2019
Turer
Vi har satt ny verdensrekord!

Det har aldri før vært registrert så mange rapporteringer så tidlig i SeilUt-sesongen. Den enkleste forklaringen på dette er naturligvis at vi i år har startet en måned tidligere enn de to forrige sesongene. Det fine vårværet (hittil) har nok også en stor innvirkning på aktiviteten.

Etter innsatsen hittil å dømme, vil årets utgave av konkurransen kunne sette flere rekorder når det gjelder deltagelse.

Offline er i ledelsen igjen, og hvis dette fortsetter ut sesongen ser det ut til at fam. Sandblost må utvide premieskapet/peishylla for å få plass til sin tredje pokal. Skal vi finne oss i dette da, eller skal vi gjøre en ekstra innsats for å ta pokalen selv denne sesongen?

Vi oppfordrer alle medlemmer til å delta, og minner igjen om at det i tillegg til vinnerpokal deles ut eksklusive ankerdramglass for hver tiende havn.

Kjør på - Seil Ut!

«Juli 2019»