SeilUt 2020

18. Mar 2020
Turer
Vi kjører i gang sesongen fra 1 april, og inviterer herved alle medlemmer til å delta i årets SeilUt-konkurranse.

Opplegget er ganske likt det vi har gjennomført tidligere. Det er noen endringer på listen over havner, og premieringen er like flott som de to siste sesongene. På vedlagte dokument finnes alle opplysningene du trenger for å delta.

Du finner oppdatert informasjon under fliken Tur & Hav.

Registeringssiden finner du også under denne lenken og kart over postene under denne lenken.

Formålet er som tidligere; å skape engasjement for turseiling i foreningen og få flest mulig båter ut på sjøen.

Bli med - SeilUt er gøy _/)

p.s.

Molde Seilforening presiserer at vi oppfordrer medlemmene til å følge Redningsselskapets fraråding for bruk av fritidsbåter i forbindelse med Korona-situasjonen. Det at SeilUt-sesongen er fra 1. april til 31. oktober betyr ikke at MS avlyser smittefaren så lenge situasjonen er som i dag.

Men i optimismens navn satser vi på at dette er forbigående og at ting vil normalisere seg i løpet av sesongen.

«Juli 2020»

• MS 100 år, Fjærestua reservert