Onsdagsregatta - NorRating klasser

12. Apr 2021
Om litt over 3 uker går startskuddet for årets regattasesong. For deg som seiler storbåt har regattakomiteen et alternativt forslag til gjennomføring av onsdagsregattaene.

NorRating klasser og J70 skal seile uavhengig av hverandre på onsdagene denne sesongen. Det betyr separate starter og separate løp.

Regattakomiteen har som mål å rekruttere flere folk til J70-gruppa  slik at flere er med på å betale finansieringen av MS sine 2 klubbbåter. Derfor legges det opp til korte baneseilaser for J70 med hyppige mannskapsbytter slik at flest mulig får være med å seile hver uke.

Derfor foreslås det to alternativer til hvordan vi kan gjennomføre Onsdagsserien for NorRating  (vår/høst).

Alt A: Tradisjonelt opplegg med start fra land og samme løpsalternativer som tidligere. Ansvar for startprosedyre / tidtaking gjøres etter oppsatt list.

Alt B: Start og mållinje på fjorden. J70 gruppa har ansvar for start/tidtaking. NorRating klasser starter før J70 klassen og seiler distanseseilas etter angitt løpsalternativ. Last ned forslag til banevalg.

Når du har studert forslaget ber vi deg svare i boksen under hvilket alternativ du ønsker. (De som skal seile J70, trenger ikke å svare på dette forslaget)

Personopplysninger

«Mai 2021»