Meget lovende debut i Optimist NM!

17. Aug 2021
Fredrik Flataker fikk i helga sin debut i nasjonale regattaer. Meget sterke enkeltresultat, viser lovende takter!

Årets Norgesmesterskap i Optimist ble arrangert av Bergen Seilforening.

Molde Seilforening hadde en deltaker i årets NM. Fredrik Flataker stilte til start i klassen Optimist Coming Stars. Det var 44 startende i denne klassen, og for Fredrik var dette første deltagelse i en større mesterskap.

Det ble gjennomført seks seilaser på fredag. Fredagen hadde gode og jevne forhold for alle seilerne og her seilte Fredrik inn til en 2, 7 og 12.plass som beste gjeldende resultat. Det er sterke plasseringer i dette feltet. Lørdagen bar preg av mye venting på vind, men det ble gjennomført tre seilaser. Det ble også gjennomført tre seilaser søndag.

Fredrik endte på en meget fin 26.plass sammenlagt i årets NM.

Fredrik sier det har vært en stor opplevelse å stille til start i et så stort mesterskap og i et så stort felt. Dette har gitt mye lærerik erfaring for videre satsing i Optimist klassen.

Vi gleder oss til å følge Fredrik i fortsettelsen!

«Desember 2021»

Fjærestua utleid (BE) 3 Desember til 05 Desember