Seilkurs - Ungdom og voksne

12. Apr 2022
Kurs
Molde Seilforening starter seilkurs for ungdom og voksne 10 mai. Les mer om programmet her og meld deg på!

Dette kurset er et kurs for deg som:

- Ønsker å starte med seiling eller for deg som har seilt litt, men vil lære mer

- Ønsker å bli så god og trygg på regler at du kan starte i regatta på egenhånd etter endt kurs

Det kreves ingen forkunnskaper i kurset.

Kurset vil bli holdt i kjølbåtklassen J70. Kurset er begrenset til maksimum 16 deltakere som fordeles på 4 båter. Om man ønsker å melde seg på kurset alene eller som vennegjeng er man hjertelig velkommen til begge deler. I hver båt vil det være en trener som har ansvar for coaching og utviklingen til teamet.

Man skal etter endt kurs mestre alle posisjoner om bord i en J70: rormann, storseil og trim, luke og fokk, fordekk. Hovedfokuset er å lære å seile.

Kursdeltagerne lærer grunnleggende seilteknikk og grunnleggende regler for seiling og ferdsel på sjøen. Etter en kort teoridel seiler 4 kursdeltagere med en trener i samme båt. Det byttes på roller slik at alle kursdeltager har prøvd seg på ulike oppgaver. Målet er at alle kursdeltager kan seile på egen hånd og blir trygge på å kunne seile etter fullført kurs.

Kurset vil gå over 4 kvelder og datoene er:

• 10. mai: Teori på brygga og seiling
  • 11. mai: Seiling
  • 18. mai: Seiling
  • 19 mai.: Seiling / Treningsregatta

Klokkeslett alle kurskvelder 18.00 - 21.00  / Sted er Tøndergård båthavn

Den første kvelden blir det en kombinasjon av teori og seiling. Alle deltakere vil få tilsendt et kurshefte som kan studeres i forkant. Her dekkes elementære begreper og regler.

Pris for seilkurs: kr 1800,-  / Betaling på VIPPS til 486 03 598. Merkes "Seilkurs"

Alle kursdeltakere som ønsker å fortsette med seiling etter endt kurs vil få tilbud om å bli medlem av Molde Seilforenings J70-gruppe ut 2022 sesongen for en redusert pris. Ytterligere info om dette kommer på en av kurskveldene.

Hvis du ønsker mer informasjon kan du kontakte Thomas Hjertø på 486 03 598 / thomashjerto@outlook.com

PÅMELDING KURS

«Mai 2022»