'
Årets tur vil starte forsiktig og kortreist på vår kjempefine lokasjon: Seilerhytta. Der blir det sosial samling med seilpub og foredrag fra noen i foreningen som har seilt (nesten) jorden rundt 🙂.
Neste dag seiler vi til Midsund. Dagen etter går turen til Finnøya hvor en evt kan kose seg på badeland eller ta en sykkeltur vha. syklene som er gratis tilgjengelig der ute.
Vi har i år satset på korte og familievennlige etapper og vi oppfordrer alle til å ta med venner/bekjente som ikke er bevandret med turseiling. Kanskje de kan få ta del i denne fantastiske og miljøvennlige aktiviteten 🙂
Avreise er satt til litt forskjellige tidspunkter sett i forhold til aktiviteter en velger å gjøre. Det er alltid kjekt å dra i samlet flokk, men om noen vil dra senere/tidligere så er det selsagt også lov selv om fellesseiling bidrar til et flott skue på fjorden.
Da krysser vi fingrene for hovedingridiensen: Været !!!
Grilling og koldtbord: Vi fyrer i grillen og alle tar med egen grillmat. Vi oppfordrer alle til å ta med "tilbehør" slik at vi kan dele i et felles koldtbord med ymse retter. Det være seg potetsalat, brokollisalat, oliven, punch, saus, foccacia eller hva det skulle være som egner seg som grill tilbehør. Når du har bestemt hva du vil ta med - legg inn en kommentar under invitasjonen som ligger på Molde Seilforenings Facebook-side slik at vi unngår 30 Foccacia og ingenting annet 🙂
Om alle bidrar så blir dette et skikkelig festmåltid.
Avreise til Midsund: Midsund byr på flotte muligheter for fjellturer via Midsundtrappene. Vi har fått bekreftet at grill og grillhus er ledig slik det er pr nå. Men det går også å finne seg lokale steder å spise for den som vil det.
Kl 18.00 satser vi på padlekonkuranse på SUP inne i havnen og vi kan se om vi får satt opp en løype
Avreise til Finnøya: Finnøya byr på badeland og fine muligheter for sykkeltur. Det er sendte henvendelse til Classic Norway vedr. meny og reservasjon i restauranten og bestiling av bord og mat kan gjøres på forhånd:
Om noen ønsker å booke bord på Finnøy Bryggehotell så er dette menyen og prisene:
(Reservasjon må gjøres direkte til Finnøy Bryggehotell og gjøres før fredag)
Vårmeny:
Forrett: 175,-
Hovedrett: 460,-
Dessert: 145,-
Forrett:
RØKT MAKRELL
blini, ramsløkmajones, sylta sjalottløk
BETESALAT
fenalår, sylta fennikel, ricotta , friterte mandler og
pepperrotmajones
GRILLA FENNIKEL
sylta sjalottløk, ramsløkmajones, friterte mandler, ricotta
Hovedrett:
DAGENS FANGST
sesongens grønnsaker, gulrotchips, potetpuré og soyasmør
LAM
blomkålpuré, sesongens grønnsaker, confitert tomat, ovnsbakte
poteter og balsamicosaus
BAKT BLOMKÅLBIFF
kikertpuré, sesongens grønnsaker, confitert tomat, ovnsbakte
poteter og soyasmør
Dessert:
RABARBRASUPPE
vaniljeis og hippenkjeks
KARAMELLMOUSSE
ferske bær, bringebærtuiles
Hjemreise.
Været er og blir en faktor og det skal vi ta hensyn til.Om været utasunds blir dårlig så reiser vi heller innover. Vi tar en felles avstemning på fredag kl 19:00 og de som er kaptein er stemmeberettiget. Lobby-virksomhet i forkant er forbudt :-D
Lørdag kl 11:00:
Avreise til Åndalsnes
Avreise til Vågshamna hvor vi legger oss med bakenden inn mot skogen på østsiden. Det er gode grillmuligheter i grillhytten på land der. Ellers ingen strøm eller vann.Vi prøver å dra igang padle-konkuranse på SUP med utlagt bane inne i bukten
Hjemreise